ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ

"Πρωταθλητές" ακρίβειας - Εκτόξευση των τιμών τον Σεπτέμβριο

Για τις αυξήσεις των τιμών σε τρόφιμα και βασικά αγαθά και το πως επηρεάζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις μιλά ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς στην εκπομπή “Mega Σαββατοκύριακο”.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Άλλη μια διάκριση για το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στα φετινά βραβεία ΕΒΓΕ. Η ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου, με τίτλο “Ψηφιακός μετασχηματισμός και μικρές επιχειρήσεις”, η οποία και σχεδιάστηκε από το δημιουργικό γραφείο The Birthdays Design, απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία “Εταιρικό Έντυπο”. 

ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στη καρδιά των μικρών επιχειρήσεων

Αναπαραγωγή Βίντεο
Αναπαραγωγή Βίντεο

Συνεργασίες

Ο Οργανισμός Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ) αποτελεί το προϊόν της σύνθεσης των δυνάμεων είκοσι σημαντικών κοινωνικών εταίρων, φορέων της οικονομικής ζωής και της επιστημονικής κοινότητας, που έχουν έμπρακτα δηλώσει την υποστήριξή τους στην προσπάθεια διάδοσης της διαμεσολάβησης και των λοιπών εναλλακτικών μεθόδων επίλυσης διαφορών στην Ελλάδα.

The SMEs Academy Avignon (which takes its name from the 1st European Conference promoted by SME organizations dedicated to crafts and SMEs in Avignon, France, in 1990), was founded by UEAPME, EUROPMI (an organization led by CNA), by the Chamber of Commerce of Luxembourg, by the Austrian, Greek (GSEVEE) and other SME organizations.

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ είναι μελετητικός φορέας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας και υποστηρίζει επιστημονικά τη ΓΣΕΒΕΕ.

 

Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ είναι εκπαιδευτικό κέντρο, πανελλαδικής εμβέλειας και του έχει χορηγηθεί άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2