0
Χρόνια από την ίδρυσή της
0
Ομοσπονδίες
0
Κύρια σωματεία
0
Εγγεγραμμένοι Επιχειρηματίες

85η ΔΕΘ

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ μιλά για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στο Περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου

Expo-forum
“Θετικά” χαρακτήρισε “τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 85ης ΔΕΘ” ο κ. Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) μιλώντας στο περίπτερο του Οικονομικού Ταχυδρόμου. Ωστόσο ταυτόχρονα τα θεωρεί “ελλιπή για να αντιμετωπιστούν τα συσσωρευμένα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία”, όπως τόνισε.
Video source: Clipnews, www.clipnews.gr
 
 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Άλλη μια διάκριση για το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στα φετινά βραβεία ΕΒΓΕ. Η ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου, με τίτλο “Ψηφιακός μετασχηματισμός και μικρές επιχειρήσεις”, η οποία και σχεδιάστηκε από το δημιουργικό γραφείο The Birthdays Design, απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία “Εταιρικό Έντυπο”. 

ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στη καρδιά των μικρών επιχειρήσεων

SARS-CoV-2

Οδηγίες και μέτρα πρόληψης σε χώρους εργασίας

SARS-CoV-2

Για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων

Συμμαχία κατά του Covid

Πρωτοβουλία στήριξης
ΜΑΘΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Εκδήλωση για την συμπλήρωση των 100 χρόνων της ΓΣΕΒΕΕ

Βραβεύσεις στη Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ

Συνεργασίες

Ο Οργανισμός Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ) αποτελεί το προϊόν της σύνθεσης των δυνάμεων είκοσι σημαντικών κοινωνικών εταίρων, φορέων της οικονομικής ζωής και της επιστημονικής κοινότητας, που έχουν έμπρακτα δηλώσει την υποστήριξή τους στην προσπάθεια διάδοσης της διαμεσολάβησης και των λοιπών εναλλακτικών μεθόδων επίλυσης διαφορών στην Ελλάδα.

The SMEs Academy Avignon (which takes its name from the 1st European Conference promoted by SME organizations dedicated to crafts and SMEs in Avignon, France, in 1990), was founded by UEAPME, EUROPMI (an organization led by CNA), by the Chamber of Commerce of Luxembourg, by the Austrian, Greek (GSEVEE) and other SME organizations.

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ είναι μελετητικός φορέας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας και υποστηρίζει επιστημονικά τη ΓΣΕΒΕΕ.

 

Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ είναι εκπαιδευτικό κέντρο, πανελλαδικής εμβέλειας και του έχει χορηγηθεί άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2