Πίσω
14/03/2023

Συμμετοχή της  ΓΣΕΒΕΕ  στην  Πανελλαδική κινητοποίηση την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

resource

Τη συμπόρευση  της  στις πανελλαδικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που διοργανώνονται  σε όλη την  Ελλάδα ,την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ανακοινώνει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Η  χώρα μας βιώνει μέρες πένθους. Η ανείπωτη εθνική τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει όλους τους Έλληνες. Είναι υποχρέωση όλων να αναζητηθούν άμεσα οι απαντήσεις για τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό αυτό γεγονός, το οποίο στέρησε τη ζωή σε τόσους ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους πολλοί νέοι. Είναι απαίτηση όλων  η διερεύνηση σε βάθος και η απόδοση ευθυνών. Είναι χρέος στις ψυχές όσων χάθηκαν. Στο πλαίσιο αυτό  η ΓΣΕΒΕΕ, με απόφαση του Προεδρείου της, αποφάσισε να συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική κινητοποίηση που έχει καθοριστεί για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, από κοινού με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού και  Δημοσίου Τομέα, ώστε να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα για να μη ξαναθρηνήσει η χώρα  ανθρώπινες ζωές.

Μάλιστα καλεί και όλες τις τοπικές και κλαδικές Ομοσπονδίες της  να συμμετέχουν μαζικά σε  συμπόρευση με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους, Εργατικά Κέντρα και άλλες Κοινωνικές Ομάδες, σε τοπικές συγκεντρώσεις, πορείες διαμαρτυρίας ή οποιαδήποτε άλλη μορφή κινητοποίησης.

Το κεντρικό Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί , με την συμμετοχή όμορων Ομοσπονδιών της Αττικής ,στην Πλατεία Συντάγματος και ώρα 11.00 π.μ.

Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη. Των Νέων Ανεκτίμητη!