Πίσω
12/10/2022

Στα εγκαίνια της 28ης KavalaExpo 2022 ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ

Διήμερη επίσκεψη στην πόλη της Καβάλας, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας, κ. Γιώργος Καββαθάς.
resource

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ έδωσε το παρόν, την Παρασκευή, στα εγκαίνια της  28ης Kavala EXPO 2022, που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό κέντρο Νέας Καρβάλης, «Απόστολος Μαρδύρης» και ξεναγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης. Ο κ. Καββαθάς, κατά την διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, συνεχάρη το Επιμελητήριο, αλλά και τους εκθέτες, για τη διοργάνωση και δήλωσε ότι παρά τις δυσκολίες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις είναι παρούσες και ενεργές, ενώ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να δείξει έμπρακτα τη στήριξη της, καθώς το ασφυκτικό περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η ενεργειακή κρίση κάνει δύσκολο τον επερχόμενο χειμώνα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην πόλη, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, είχε σειρά επαφών και συζητήσεων με εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων της ΟΕΒΕΚ. 

Μάλιστα, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, δεύτερη ημέρα της επίσκεψης του, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, μαζί με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΟΕΒΕΚ, κ.κ. Θόδωρο Χατζηχρήστο και Παναγιώτη Αρσονιάδη, επισκέφτηκαν τη λαϊκή αγορά Καβάλας και συζήτησαν με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του συλλόγου Εμπόρων Λαϊκών Αγορών, κ.κ. Σωτήρη Ιωαννίδη και Χρήστο Τζητζηλικάκη, θέματα  που απασχολούν τον κλάδο.