Πίσω
21/07/2022

Σειρά επαφών της διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ με επιχειρηματικούς φορείς της Θεσσαλονίκης

resource

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας, κ. Γιώργος Καββαθάς, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022, στην διάρκεια της οποίας συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Αθανάσιο Νικολόπουλο και τον Α’ Αντιπρόεδρο, κ. Δημήτρη Βαργιάμη, είχε συναντήσεις με εκπροσώπους επιχειρηματικών φορέων της πόλης  και συγκεκριμένα του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων Νομού Θεσσαλονίκης και της Συντεχνίας Αργυροχρυσοχόων Θεσσαλονίκης .

Οι εκπρόσωποι της διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ παρέστησαν στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων Νομού Θεσσαλονίκης στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης  αποδεχόμενοι πρόσκληση στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη του Συλλόγου Προφήτη Ηλία, με αρτοκλασία και προσκύνημα στο παρεκκλήσι του  κτήματος του Συλλόγου στα Βασιλικά.

Επίσης την ίδια ημέρα ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ.  Γιώργος Καββαθάς, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα, κ. Αθανάσιο Νικολόπουλο και τον Α’ Αντιπρόεδρο, κ. Δημήτρη Βαργιάμη, έδωσαν το παρόν και στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση της Συντεχνίας Αργυροχρυσοχόων Θεσσαλονίκης αποδεχόμενοι πρόσκληση της προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Συντεχνίας.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Καββαθάς, ενημερώθηκε από τα μέλη της Συντεχνίας για ζητήματα του κλάδου και επεσήμανε τις δράσεις που έχει αναλάβει η ΓΣΕΒΕΕ στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις  και οι επαγγελματίες στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας των αρρυθμιών που προκάλεσε η πανδημική κρίση αλλά και η ραγδαία αύξηση των τιμών σε ενέργεια και πρώτες ύλες.