Πίσω
18/09/2023

Περιοδεία της ΓΣΕΒΕΕ στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

resource

Περιοδεία στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας από την κακοκαιρία Daniel, θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023,  κλιμάκιο της ΓΣΕΒΕΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Καββαθά, Μέλη της Διοίκησης και Επιστημονικό προσωπικό του Ινστιτούτου της ΓΣΕΒΕΕ, προκειμένου να συναντηθούν με τις τοπικές αρχές αλλά και Εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας και να συζητήσουν μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις ανάγκες που υπάρχουν και πως αυτές μπορούν να καλυφθούν.

Στόχος της  ΓΣΕΒΕΕ είναι  να βοηθήσει με όσα μέσα και μηχανισμούς διαθέτει στην επίσπευση  της  καταγραφής των ζημιών και να συμβάλει στην άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Η Διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ δηλώνει έτοιμη να συμβάλει με όποιον τρόπο μπορεί στην ανακούφιση των πληγέντων από την φονική κακοκαιρία που έπληξε την Θεσσαλία.  Στο πλαίσιο της περιοδείας θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις  στα Επιμελητήρια  Μαγνησίας,  Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας των περιοχών αυτών. Μάλιστα η ΓΣΕΒΕΕ έχει απευθύνει  και κάλεσμα στις Ομοσπονδίες μέλη της  (Κλαδικές – Τοπικές) για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από την καταστροφική καταιγίδα καθώς υπάρχει ανάγκη για άμεση αποστολή απαραίτητων ειδών για την κάλυψη πρωταρχικών αναγκών τους.

«Μπροστά σε αυτή την τραγωδία είναι χρέος όλων μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας» επισημαίνει η ΓΣΕΒΕΕ.