Πίσω
04/11/2022

Αθήνα - Πανεθνική Ημέρα Δράσης και Κινητοποίησης 9ης Νοεμβρίου 2022

Συγκέντρωση στην Αθήνα, στην Πλατεία Κλαυθώνος 11 π.μ.
resource
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ- ΔΙΕΚΔΙΚΩ- ΑΠΑΙΤΩ

Στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης και Κινητοποίησης την Τετάρτη 9 Νοέμβριου 2022, για την στήριξη των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών από τις επιπτώσεις της τρέχουσας ενεργειακής και επισιτιστικής κρίσης, συμμετέχει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας, από κοινού με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα και άλλες κοινωνικές ομάδες.

Η ΓΣΕΒΕΕ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που έχουν οργανωθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας ώστε να εκφράσει την αναγκαιότητα λήψης αποτελεσματικών μέτρων έναντι της ακρίβειας και της υπερχρέωσης.

Το κεντρικό Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας της ΓΣΕΒΕΕ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, με συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 πμ και με την συμμετοχή όμορων Ομοσπονδιών της Αττικής, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.

Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 πμ στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει πορεία.

Η ΓΣΕΒΕΕ καλεί όλες τις Ομοσπονδίες μέλη της να δώσουν το παρόν και να οργανώσουν σε συμπόρευση με τους κατά τόπους Εμπορικούς και Επαγγελματικούς Συλλόγους, Εργατικά Κέντρα και άλλες Κοινωνικές Ομάδες, τοπικές συγκεντρώσεις ή όποιες μορφές κινητοποίησης έχουν αποφασίσει ώστε να επιτύχουν μέγιστη μαζικότητα προκειμένου να αποφευχθούν οι δυσμενέστερες των συνεπειών από την τρέχουσα κρίση.

Με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μας εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεσα μέτρα στήριξης για να αντιμετωπίσουμε τις διαρκείς και συνεχόμενες κρίσεις και να κρατήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά μας.