Πίσω
30/04/2026

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του νέου Δ.Σ. της ΕΟΒΕΑΜΜ

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του νέου Δ.Σ. της Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών (ΕΟΒΕΑΜΜ) πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη, 28 Απριλίου 2026, στα γραφεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργου Καββαθά.
resource

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματός της ΕΟΒΕΑΜΜ και είχε αντικείμενο θέματα βιωσιμότητας, ανταγωνιστικότητας και τεχνικής επάρκειας των ανεξάρτητων συνεργείων, εστιάζοντας στην ανάγκη να παραμείνει ο κλάδος έτοιμος, ενημερωμένος και τεχνικά θωρακισμένος, ειδικά σε θέματα επισκευής και συντήρησης οχημάτων υψηλής τάσης. Ο κος Καββαθάς επισήμανε ότι η δυνατότητα του ανθρώπινου δυναμικού των συνεργείων μας να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε τεχνολογικές προκλήσεις με ασφάλεια, αξιοπιστία και επαγγελματική επάρκεια αποτελεί διαχρονική επιδίωξη της ΓΣΕΒΕΕ και επιβεβαίωσε την πρόθεση επανεργοποίησης των κύκλων κατάρτισης του εκπαιδευτικού φορέα της ΓΣΕΒΕΕ, Κ.Ε.Κ. Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., με αντικείμενο την επισκευή και συντήρηση οχημάτων υψηλής τάσης.

Συμμετέχοντες στη συνάντηση ήταν οι κκ. Διδάχος Ιωάννης, Πρόεδρος Δ.Σ., Μιχαήλ Ποτήρης, Α Αναπληρωτής Πρόεδρος, Παναγιώτης Μακρής, Γενικός Γραμματέας και Βλάσης Κουτσούκος, Επιστημονικός Σύμβουλος ΕΟΕΒΑΜΜ. Από την πλευρά της  ΓΣΕΒΕΕ, παρόντες ήταν ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ. Παρασκευάς Λιντζέρης, ο Διοικητικός Διευθυντής ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, κ. Σταμάτης Βαρδαρός και η κ. Μιχαλοπούλου Γεωργία, Προϊσταμένη Μονάδας Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού Μικρών Επιχειρήσεων ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.