Πίσω
08/07/2024

Παρουσίαση Ετήσιας Έκθεσης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ 2023

Την Ετήσια Έκθεση για την ελληνική οικονομία παρουσιάζει το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, την Τετάρτη 10 Ιουλίου, στις 11:00 μμ.

10/07/2024 - 10/07/2024

resource

Η Ετήσια Έκθεση 2023 του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) για την ελληνική οικονομία, 5η κατά σειρά, αποτελεί πλέον θεσμό για τον κόσμο των επιχειρήσεων, την επιστημονική κοινότητα και τους διαμορφωτές πολιτικής. Η Ετήσια έκθεση επιχειρεί, αξιοποιώντας επιστημονική μεθοδολογία και τεκμηριωμένα στοιχεία, να αποτυπώσει τις σημαντικότερες τάσεις στην οικονομία, όπου καλούνται να δραστηριοποιηθούν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η Ετήσια Έκθεση επίσης προβαίνει σε προτάσεις πολιτικής, με στόχο να κινητοποιήσει την πολιτεία στη κατεύθυνση υλοποίησης ώριμων αιτημάτων της μικρής επιχειρηματικότητας.

Φέτος, το ειδικό ζήτημα το οποίο πραγματεύεται η Ετήσια Έκθεση είναι ο ανταγωνισμός. Ο ανταγωνισμός επιλέγει λόγω της έξαρσης του πληθωρισμού και της συζήτησης που έχει πυροδοτήσει για την δομή της ελληνικής ιδιωτικής οικονομίας και την πιθανή ύπαρξη στρεβλώσεων. Στις σελίδες της Ετήσιας Έκθεσης, μαζί με τα μακρο-οικονομικά και μικρο-οικονομικά ζητήματα που αναπτύσσονται, εξετάζεται κι ο ανταγωνισμός με την παράθεση ποσοτικών δεδομένων και θεωρητικών προσεγγίσεων. Δείτε το πρόγραμμα της Παρουσίασης και κάντε την εγγραφή σας στο https://rb.gy/nau8g3

Η έκθεση θα παρουσιαστεί στο αμφιθέατρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Εμπόρων και Βιοτεχνών Ελλάδας, Αριστοτέλους 46 στην Αθήνα.