Πίσω
31/01/2022

Απώλεια Σταύρου Πέρρου – Ψήφισμα του Προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ

resource

Την θλίψη για το  αιφνίδιο θάνατο του  Σταύρου Πέρρου, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ και της επιμελητηριακής και επιχειρηματικής  κοινότητας , εκφράζει  το Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Εκ μέρους  της ΓΣΕΒΕΕ, ο Πρόεδρος κ.  Γιώργος Καββαθάς  και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά λύπη τους και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Σταύρος Πέρρος ήταν ένας μαχητικός συνδικαλιστής ο οποίος υπηρέτησε με υποδειγματικό τρόπο τον κλάδο του , έχοντας  διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ, μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και επί χρόνια Πρόεδρος του Συνδέσμου Παραδοσιακών Κρεοπωλών Πειραιά & Νήσων “Άγιος Γεώργιος” καθώς  και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών.

“ Αποχαιρετούμε από τη ζωή έναν αξιόλογο  άνθρωπο,  μαχητικό συνδικαλιστή, εργατικό επαγγελματία. Όλοι μας στην ΓΣΕΒΕΕ νοιώσαμε τον πόνο της μεγάλης απώλειας. Αποχαιρετώ τον Συνάδελφο, τον Φίλο, το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας , τον Αγωνιστή, τον Μαχητικό συνδικαλιστή.  Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του”.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος δήλωσε  επίσης: «Ο Σταύρος Πέρρος υπήρξε ένα εξαίρετο μέλος του Συνδικαλιστικού κινήματος, αλλά και της κοινωνίας. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος που δεν είναι πια μαζί μας, έφυγε πρόωρα και τόσο άδικα αφήνοντας πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό. Υπηρέτησε με επιτυχία τα καθήκοντά του σε όποια θέση κλήθηκε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα όλων των συναδέλφων .

Είμαστε βαθιά λυπημένοι, γιατί χάσαμε έναν άνθρωπο, ο οποίος στην πορεία  της ζωής διακρίθηκε για το ήθος και την εντιμότητά  του με τα οποία πορεύτηκε τόσο σε κοινωνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Σταύρος Πέρρος ήταν ένας άνθρωπος που ξεχώριζε για το ήθος  και την ευθύτητά του και έτσι θα τον θυμόμαστε πάντα.»

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας συνήλθε  έκτακτα σήμερα, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του κ. Γ. Καββαθά, ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου

 

του Σταύρου Πέρρου

Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ

 

 και αφού άκουσε τον Πρόεδρο του, που εξήρε τη ζωή, το έργο, την προσωπικότητα και την συνδικαλιστική δράση  του εκλιπόντος, αποφάσισε ομόφωνα:

-Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του, στην οικογένεια του μεταστάντος καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών,

-Να παραστεί  αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ στην εξόδιο ακολουθία,

-Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του,

-Να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στο κτίριο της ΓΣΕΒΕΕ, κατά την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας,

-Να διατεθεί το ποσό των 1.000 ευρώ, στην μνήμη του,

-Να δημοσιευθεί το ψήφισμα του Προεδρείου και να αναρτηθεί στις Ιστοσελίδες της ΓΣΕΒΕΕ και των φορέων της.