Πίσω
29/02/2024

Υπό την Αιγίδα της ΓΣΕΒΕΕ το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Αισθητικής – Κοσμετολογίας

Το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Αισθητικής – Κοσμετολογίας διοργανώθηκε από την ΕΕΠΑΒΕ στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη υπό την Αιγίδα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ). Την ΓΣΕΒΕΕ και τον Πρόεδρο της εκπροσώπησε στο Συνέδριο ο Αντιπρόεδρος της κ. Παύλος Αραβίδης.
resource

Θέμα του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Nikopolis με τη συμμετοχή εκπροσώπων του κλάδου ήταν «Η αισθητική στην Ελλάδα πρωτοπορεί στον κόσμο» ,ενώ ήταν αφιερωμένο στην Ελληνική Βιομηχανία Καλλυντικών.

Ομιλητές στο Συνέδριο ήταν επιφανείς επαγγελματίες του κλάδου καθώς και καθηγητές του ΑΠΘ, του ΔΙΠΑΕ και του ΠΑΔΑ. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε διά ζώσης ενώ παράλληλα - και τις δυο ημέρες διεξαγωγής του - πραγματοποιήθηκε Εμπορική Έκθεση Εξοπλισμού Αισθητικής και Καλλυντικών.
Το παρόν στις εργασίες του Συνεδρίου έδωσαν μεταξύ άλλων οι : Δημήτρης Βαρτζόπουλος Υφυπουργός Υγείας, Ιωάννης Παπαγεωργίου Συντονιστής του Γραφείου του Πρωθυπουργού, οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Φάνης Παπάς, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Αθανάσιος Γκλαβίνας, ο Πρύτανης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος Σταμάτης Αγγελόπουλος, εκ μέρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η κυρία Όλγα Βασιλάκη Καρόζη, και η κυρία Φανή Μπλιούμη και από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.