Πίσω
09/02/2024

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Λάρισας ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Λάρισας (ΟΕΒΕΛ), στο Επιμελητήριο της πόλης, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς συνοδευόμενος από τους Αντιπροέδρους της ΓΣΕΒΕΕ κ.κ. Ευάγγελο Αγγελάκη και Σωτήριο Κοτσαμπά και τον Γεν. Γραμματέα κ. Δημήτριο Βαργιάμη.
resource

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) κ. Γιώργος Καββαθάς   αναφέρθηκε στο δύσκολο περιβάλλον στο οποίο καλούνται να επιβιώσουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι τονίζοντας  πως οι επαγγελματίες της Θεσσαλίας περνούν  ακόμα πιο δύσκολα εξαιτίας των προβλημάτων  και των καταστροφών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία  του περασμένου Σεπτεμβρίου. 

Υπογράμμισε  ότι μεγάλος αντίπαλος είναι ο χρόνος και τόνισε ότι η άμεση καταβολή των αποζημιώσεων των πληγέντων επιχειρήσεων είναι επιβεβλημένη ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και να σταθούν όρθιες. 

Μάλιστα επεσήμανε  την ανάγκη παρεμβάσεων από την Πολιτεία για να  επανέλθει η κανονικότητα.   “Σε μια  εθνική  καταστροφή δεν υπάρχουν πληγείσες και μη πληγείσες επιχειρήσεις”,  είπε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ. «Η οικονομία είναι ενιαία. Όταν μια περιφέρεια  της χώρας όπως η Θεσσαλία με τεράστια συμβολή  στο ΑΕΠ της χώρας  και στην παραγωγική διαδικασία  πλήττεται , χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση για να μπορέσει να ανακάμψει η τοπική οικονομία και μαζί και η εθνική οικονομία” υπογράμμισε.

Στην Eκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων:  η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κα  Μαρία Γάλλου,  ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνος Καλόγηρος,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήριος Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, κ. Γιάννης Σκόκας, η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μαγνησίας κα. Δωροθέα Καναβίτσα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.