Πίσω
29/02/2024

Στην Εκδήλωση της ΟΕΕΘ ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ

Στα προβλήματα των πολύ μικρών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων με ιδιαίτερη έμφαση στα οξύτατα ζητήματα όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό, η ρύθμιση οφειλών, η διασύνδεση POS – ταμειακών μηχανών και η ακρίβεια, αλλά και στις ενέργειες που έχουν γίνει στην κατεύθυνση της επίλυσης τους από την Πολιτεία και στις προτάσεις της ΓΣΕΒΕΕ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) κ. Γιώργος Καββαθάς στην διάρκεια της Εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ), στα γραφεία της Ομοσπονδίας την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024.
resource

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΟΕΕΘ,  κ. Γιώργος Μουτσογιάννης , επεσήμανε τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο κλάδος των επαγγελματιών και εμπόρων της Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε την ανάγκη της σύνθεσης δυνάμεων και της ανάπτυξης συνεργασιών, με στόχο την επίλυση των εκκρεμών ζητημάτων των επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο  Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, Δ. Βαργιάμης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΟΒΣΘ) ,Ε. Βαλασίδης, ο Πρόεδρος, Ν.Μήττας και ο Νομικός Σύμβουλος του ΙΝΚΑ, Π.Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ), Σάββας Κεσίδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυλικειαρχών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων, Στ. Λαζαρίδης.

Επίσης, το παρόν έδωσαν  μεταξύ άλλων οι Βουλευτές της ΝΔ :Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου και Δημήτρης Κούβελας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χρήστος Μήττας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας του Δήμου Παύλου Μελά, Συλβάνα Καρασαββίδου και ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Θεσσαλονίκης,  κ.Σπύρος Πέγκας.