Πίσω
21/11/2022

Πρώτο Σχολείο Γαστρονομίας στον Μόλυβο Λέσβου

resource

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Μόλυβο της Λέσβου, μεταξύ 18 και 20 Νοεμβρίου 2022, το πρώτο Σχολείο Γαστρονομίας στον Πολυχώρο Πολιτισμού Δεσμός, που διοργάνωσε ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.

Το τριήμερο σεμινάριο, αφορούσε θεματικές για το Marketing και την ποιοτική εξυπηρέτηση στην εστίαση, την ανθεκτικότητα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, τις επιπτώσεις της υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις εστίασης, τη ψηφιακή ασφάλεια, τους κίνδυνους του διαδικτύου και τις διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές, τον οδικό χάρτη του υπεύθυνου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, την ανάλυση των υποχρεώσεων που προκύπτουν από τους νέους υγειονομικούς κανονισμούς, τον ρόλο των υπευθύνων και χειριστών τροφίμων, την παραγωγική διαδικασία, κλπ.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, μεταξύ άλλων,  πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση με ομιλητή τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργιο Καββαθά, ο οποίος αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της εστίασης και ακολούθησε γευσιγνωσία κρασιών από την ΕΟΣ Σάμου.

Ο Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, κ. Νίκος Μόλβαλης, δήλωσε πως  σκοπός του «σχολείου» αποτελεί η ενημέρωση των επαγγελματιών της εστίασης για ζητήματα που τους αφορούν ώστε να αναβαθμιστεί το τουριστικό προϊόν.