Πίσω
24/03/2022

Βαθιά θλίψη για την απώλεια του Βασίλη Λιαμέτη

resource

Την βαθιά θλίψη για το θάνατο του Βασίλη Λιαμέτη εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας αποχαιρετά ένα δικό της άνθρωπο και μαχόμενο συνδικαλιστή. Από το 2000 ήταν Μέλος της Διοίκησης του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ και από το 2003 μέχρι το 2008 είχε αναλάβει τα καθήκοντα του Α΄ Αντιπροέδρου του ΔΣ ΓΣΕΒΕΕ ενώ στο διάστημα 2001 – 2002 διετέλεσε Υπεύθυνος του Παραρτήματος Αττικής του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ και Μέλος του ΔΣ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ
Ο Βασίλης Λιαμέτης στην μακρά συνδικαλιστική του πορεία, η οποία ξεκίνησε από τη δεκαετία του 1970, εκλέχθηκε επίσης Πρόεδρος των Φανοποιών της Αθήνας, Πρόεδρος και της Ομοσπονδίας Επισκευαστών Αυτοκινήτου (ΠΟΒΕΑΜΜ, ΕΟΒΕΑΜΜ) ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Εκ μέρους της ΓΣΕΒΕΕ, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Καββαθάς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά λύπη τους και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους του.