Πίσω
21/02/2024

Στην κοπή της ΟΕΒΕΣ Έβρου ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ

Στην κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στο Δημαρχείο Ορεστιάδας, παρέστη ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας, κ. Γιώργος Καββαθάς. Μετά την εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη φορέων την περιοχής, εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους του Ν. Έβρου
resource

Ειδικότερα η ατζέντα των θεμάτων που συζητήθηκαν περιελάμβανε: το νέο φορολογικό, τη σύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές, το θέμα της ψηφιακής κάρτας, αλλά και ευρύτερα θέματα που αφορούν την  συμβολή των επιχειρήσεων στην ανάπτυξη  της Θράκης και του Έβρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου  Ορεστιάδας. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ν. Έβρου, κ. Τριαντάφυλλος Χατζάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ,  κ. Σωτήρης Κοτσαμπάς, ο Πρόεδρος ΟΕΒΕΣ Ν. Ροδόπης, κ. Ανέστης Βαφειάδης και η Πρόεδρος της  ΟΕΒΕ Ν.Ξάνθης, κα Μαίρη Τσακίρογλου.