Συμμετοχή ΓΣΕΒΕΕ στην 81η ΔΕΘ

Με δικό της περίπτερο συμμετέχει φέτος η ΓΣΕΒΕΕ στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δίνοντας την ευκαιρία τους επισκέπτες να ενημερωθούν για τις δράσεις της ΓΣΕΒΕΕ με στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και την υπεράσπιση των συμφερόντων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των αυτοαπασχολούμενων και των εμπόρων.

Στα πλαίσια της εξατομικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης των επιχειρήσεων, στο περίπτερο θα υπάρχει υλικό με τις μελέτες και τις δράσεις του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ με ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή  των συνεργατικών σχηματισμών (clusters) που προωθεί η ΓΣΕΒΕΕ καθώς επίσης και τις δραστηριότητες του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΓΣΕΒΕΕ.

Επιπλέον, θα υπάρχει υλικό του Κινήματος Πολιτών «Καταναλώνω ό,τι παράγω» και του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ) στο οποίο η ΓΣΕΒΕΕ συμμετέχει ενεργά. Ειδικότερα, στο περίπτερο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το Ειδικό Γραφείο Διαμεσολάβησης της ΓΣΕΒΕΕ. Το Γραφείο δημιούργησε η Συνομοσπονδία σε συνεργασία με τον ΟΠΕΜΕΔ για την παροχή υπηρεσιών εξωδικαστικής επίλυσης ενδο-επιχειρησιακών και έξω- επιχειρησιακών διαφορών, προκειμένου να προσφέρει αυτή τη δυνατότητα στα μέλη της που χρειάζονται μια γρήγορη, οικονομική και αποτελεσματική θεσμική λύση. Επίσημοι Διαμεσολαβητές του Υπουργείου Δικαιοσύνης θα παρευρίσκονται στο Περίπτερο της ΓΣΕΒΕΕ, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για τον θεσμό της Διαμεσολάβησης.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΓΣΕΒΕΕ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 στο περίπτερο 15 stand 24.

Διάρκεια έκθεσης: 10-18 Σεπτεμβρίου 2016

Ώρες λειτουργίας:

Σάββατο/Κυριακή: 10.00 – 22.00

Καθημερινές: 16.00 – 22.00