Η ΓΣΕΒΕΕ στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Μίλτου Καρούμπα, για την Προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων WORLDCHEFS

Ελληνικό χρώμα έχουν οι εκλογές για την Προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων WORLDCHEFS. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδας, κ. Μίλτος Καρούμπας, είναι υποψήφιος Πρόεδρος και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του έγινε σήμερα με τη παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργου Καββαθά.

Ο κ. Καββαθάς τόνισε,  ότι η ΓΣΕΒΕΕ – όπως και η ΠΟΕΣΕ – στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του κ. Καρούμπα, η εκλογή του οποίου στη Προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων WORLDCHEFS, αποκτά εθνική σημασία και αυτό διότι, θα δώσει νέα δυναμική προώθηση στην ελληνική γαστρονομία, θα βοηθήσει τα ελληνικά προϊόντα και τις εξαγωγές αυτών, θα ενισχύσει το ελληνικό τουριστικό προϊόν, θα συμβάλλει καθοριστικά στη συμμετοχή των ελληνικών προϊόντων στη διεθνή συνταγογραφία, ενώ παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα γνωριμιών με chef και εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Οι εκλογές για την Προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων WORLDCHEFS, θα γίνουν στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων στη Θεσσαλονίκη, στις 24 με 27 Σεπτεμβρίου 2016 και υπολογίζεται ότι θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 2000 Αρχιμάγειρες και Αρχιζαχαροπλάστες από 106 χώρες.