Κοινό Δ. Τ. Επιστημονικών και Συνδικαλιστικών Φορέων της χώρας

Το διασυντονιστικό όργανο των επιστημονικών και συνδικαλιστικών φορέων της χώρας, σε κοινή συνεδρίασή τους, χθες 31 Ιουλίου 2013, αποφάσισε:

Οι αποτυχημένες και αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με αναγνωρισμένη πλέον την αποτυχία από Υπουργούς, τρόικα και ΔΝΤ.

Η Κυβέρνηση και τα επικοινωνιακά της δεκανίκια συνεχίζουν την πρακτική του κοινωνικού αυτοματισμού, εξομοιώνοντας τη σωτηρία της χώρας με απολύσεις χρεώνοντας αυτήν τη φορά τις ευθύνες της στους εργαζόμενους του Δημοσίου, διογκώνοντας τα εκατομμύρια των ανέργων, που κόπτεται με κροκοδείλια δάκρυα και συνεχίζοντας τις οριζόντιες, ανάλγητες πολιτικές διάλυσης, αποδόμησης και χρεωκοπίας της χώρας και της κοινωνίας.

Η Κυβέρνηση επαναφέρει τη χώρα και την κοινωνία 135 χρόνια πριν, απολύοντας εργαζόμενους και δομώντας κομματικούς μηχανισμούς εξυπηρέτησης συμφερόντων.

Οι επιστημονικοί και συνδικαλιστικοί φορείς της χώρας, καλούν όλους τους έλληνες πολίτες και τα Μέλη τους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013 στις 10:30 στη Β. Σοφίας, στο Υπουργείο Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Καλούμε τον ελληνικό λαό σε επαγρύπνηση και συμμετοχή ενάντια στις ανάλγητες πολιτικές εξυπηρέτησης συμφερόντων που έχουν δρομολογηθεί μέσα στον Αύγουστο.

Καλούμε τον ελληνικό λαό στη συγκρότηση μετώπου κοινωνικής αλληλεγγύης και ανατροπής των αδιεξόδων και ανάλγητων πολιτικών.   

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΣΕΒΕΕ)

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΕΣΕΕ)

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΣΕΕ)

ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΝΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΑΔΕΔΥ)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ (ΠΑΣΕΓΕΣ)

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΤΕΕ)

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤΕΕ)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ