Κίνημα Πολιτών

Η ΓΣΕΒΕΕ έχει πολλές φορές επισημάνει, ότι στη βάση της αντιμετώπισης των οικονομικών προβλημάτων που όλοι μας βιώνουμε, σημαντικότατο ρόλο μεταξύ άλλων “παίζει” και η καταναλωτική πρακτική.

Ο Έλληνας καταναλωτής αποτελεί εκείνο τον σημαντικότατο παράγοντα που μπορεί να επιβάλλει με τη στάση του αλλαγή στις κάθε λογής πρακτικές των ολιγοπωλίων και άλλων που αντιμετωπίζουν την Ελληνική Αγορά ως “φέουδο” και καταστρατηγώντας κάθε έννοια υγιούς ανταγωνισμού έχουν οδηγήσει σε “λουκέτο” χιλιάδες μικρών επιχειρήσεων (κυρίως της μεταποίησης) και ακόμη περισσότερες χιλιάδες εργαζομένων στην ανεργία.

Η δυναμική μας παρέμβαση ως πολιτών μπορεί να φέρει αποτελέσματα και με την στήριξη δράσεων όπως αυτές του “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε”.

Η ΓΣΕΒΕΕ στηρίζοντας έμπρακτα από την πρώτη στιγμή αυτή την συλλογική προσπάθεια, με απόφασή της, διέθεσε στο “ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε  ό,τι παράγουμε”, χώρο και με σκοπό την αποτελεσματικότερη κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του.

Κατόπιν αυτών, η έδρα του Κινήματος στεγάζεται στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ και επί της οδού Αριστοτέλους 46, στην Αθήνα.

Με την ευκαιρία καλούμε το σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας να στηρίξει με κάθε τρόπο προσπάθειες και δράσεις όπως αυτές, ώστε στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις να αντιμετωπίσουμε συλλογικά τις επιπτώσεις της κρίσης.