Τηλεδιάσκεψη με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης

191870287 2911798829109574 4133273657890720006 n

 

 

Συζήτηση   για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις το τρέχον διάστημα και τις προοπτικές επιστροφής στην κανονικότητα πραγματοποίησε μέσω  τηλεδιάσκεψης η Διοίκηση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας με την Ομοσπονδία  Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης (ΟΕΒΕ)  την Τετάρτη  26 Μαΐου 2021.

 

Εκ μέρους της ΓΣΕΒΕΕ στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν: ο Πρόεδρος της κ. Γ. Καββαθάς, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Δ. Βαργιάμης, οι Νομικοί Σύμβουλοι κκ. Ν. Δήμας και Σ. Παπαμιχαήλ,    η Υπεύθυνη Μητρώου κ. Στ. Τσιάμη και οι Επιστημονικοί Συνεργάτες του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ  Λ. Βατικιώτης  και  Α. Αγγελάκης.

 

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, τα μέλη της ΟΕΒΕ Ξάνθης ενημερώθηκαν για τις πρωτοβουλίες και τις διεκδικήσεις της ΓΣΕΒΕΕ αναφορικά με την επίλυση προβλημάτων των μικρομεσαίων ,  το νέο πτωχευτικό νόμο που  τίθεται  τις επόμενες ημέρες σε ισχύ αλλά και για τις αλλαγές που εισάγει το εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. 

 

Ο  Πρόεδρος κ. Γ. Καββαθάς και οι συμμετέχοντες εκπρόσωποι της ΓΣΕΒΕΕ επικεντρώθηκαν στην ανάγκη θεσμικών παρεμβάσεων οι οποίες θα επιτρέψουν τη βιωσιμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται .

 

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΟΕΒΕ  Ξάνθης  αναφέρθηκαν σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις  μέλη της Ομοσπονδίας  και έθεσαν ερωτήματα αναφορικά με τα ζητήματα των χρηματοδοτήσεων , του πτωχευτικού κώδικα  κτλ.