Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η ΓΣΕΒΕΕ παρακολουθεί το έργο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Γενικών Διευθύνσεών της (“Ανάπτυξης” – Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και ΜΜΕΑπασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και ΈνταξηςΟικονομικών και Δημοσιονομικών ΥποθέσεωνΕκπαίδευσης, Πολιτισμού, Νεολαίας και ΑθλητισμούΈρευνας και Καινοτομίας κ.ά.), καταθέτοντας τις απόψεις της σε διενεργούμενες διαβουλεύσεις, απ’ ευθείας και/ή μέσω της SMEunited, και παρεμβαίνοντας, συμμετέχοντας σε συνέδρια και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Αθήνα (βλ. και Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα), και στην έδρα των Ευρωπαϊκών θεσμών (Βρυξέλλες κ.ά.).

Ευρωπαϊκή Συνέλευση ΜΜΕ

Η ΓΣΕΒΕΕ συμμετέχει με αντιπροσωπεία της, κατόπιν πρόσκλησης της αρμόδιας Γενικής Διεύθυνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Ανάπτυξη» (DGGROW), σε μια από τις πλέον διακριτές και ειδικές για τις ΜΜΕ εκδηλώσεις, την Ευρωπαϊκή Συνέλευση ΜΜΕ που διοργανώνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με την εκάστοτε Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ. Στη Συνέλευση παρουσιάζεται η Ετήσια Έκθεση για τις Ευρωπαϊκές ΜΜΕ, με το ενημερωτικό δελτίο κάθε χώρας για την Πράξη για τις Μικρές Επιχειρήσεις (SBAFactsheet).

Τηλέφωνο:

00 800 67 89 10 11 (εντός ΕΕ) +32 2 299 96 96 (εκτός ΕΕ)

Επικοινωνήστε με μια υπηρεσία

+32 2 299 11 11 από τις 8.00 έως τις 19.00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) (τηλεφωνικό κέντρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής)

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ είναι μελετητικός φορέας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας και υποστηρίζει επιστημονικά τη ΓΣΕΒΕΕ.

 

Το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ είναι εκπαιδευτικό κέντρο, πανελλαδικής εμβέλειας και του έχει χορηγηθεί άδεια Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2